De Pit Theater Logo Middel

 

 

 

 

 

 

 

In navolging van de eerste theatervoorstelling in de Pit in 2017 van Mark van de Veerdonk hebben de Pit en E & E Support de handen ineengeslagen. Samen gaan zij jaarlijks een aantal theatervoorstellingen aan het Overloonse publiek en wijde omgeving presenteren onder de naam: De Pit Theater. Hierbij moet u denken aan familievoorstellingen, cabaret en muziektheater. Leuke, kleine en vooral betaalbare producties voor een brede doelgroep. De ticketprijs zal vooralsnog max. € 20,00 zijn en online te bestellen wanneer het u uitkomt en inclusief 1 consumptie. Tickets zijn vervolgens uit te printen maar ook toegankelijk via een handige app op uw smartphone.

Gezelligheid, gemak en een lekker avondje uit in eigen dorp of omgeving zijn de belangrijkste ingrediënten van iedere voorstelling.

  

Programma 2019/2020

 

Markpersfoto1  

Zaterdag 7 maart 2020

'The Musical Night'

Hanneke Engels, Miriam Venema en Silencio Pinas

Aanvang: 20.00 uur

Prijs: €17,50 (incl 1 consumptie)

eventbrite tickets logo

“The Musical Night” is een veelzijdig theaterconcert waarin Hanneke Engels, Miriam Venema, Silencio Pinas en een fantastisch combo het publiek meeneemt op een reis langs alle grote musicals. Denk aan de bekende hit musicals als Elisabeth, The Phantom of the Opera, Mary Poppins, The Lion King en Mamma Mia.
Drie professionele musical zangers (bekend uit o.a. Soldaat van Oranje, Sister Act, LoveStory, The Lion King) die hun talenten bundelen en het publiek trakteren op een avond vol ingetogen ballads, anekdotes en spectaculaire meezingers. Samen met het 4 koppig combo presenteren zij een fantastische muzikale avond. Laat u verrassen door de heldere samenzang en de rijke songs die het musical repertoire kent.

 

 

 

Zaterdag 18 april 2020

'De Duivelsbrug'

Mannen van Naam

Aanvang: 20.00 uur

Prijs: €17,50 (incl 1 consumptie)

eventbrite tickets logo

De MANNEN VAN NAAM brachten al vier succesvolle theaterprogramma’s op de planken en toerden onder meer met Sylvia Houtzager, bekend van Flairck. Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Maar net zo gemakkelijk zetten ze een opzwepende Keltische folkdeun in. Daarvoor brengen de mannen een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak.

Het Brabants Dagblad noemde hen ooit de Brabantse Crosby, Stills and Nash, maar de oplettende theaterbezoeker herkent ze als drie mede-oprichters van Pater Moeskroen.

Tussen de nummers door vertelt zanger/verteller Ton Smulders het verhaal van DE DUIVELSBRUG, muzikaal ondersteund door zijn kompanen Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven. Een spannende oude sage die nog steeds actueel blijkt te zijn. Die als spiegel dient: was alles wel zo anders vroeger? Gaat het nu beter of juist slechter met ons? En hoe staat het met ons morele kompas? Zal dat ons wel veilig over de Duivelsbrug leiden?

MANNEN VAN NAAM:         Ton Smulders, Ad Grooten, Wilbert van Duinhoven

REGIE:                             Dick Hauser

www.mannenvannaam.nl