De Pit Theater Logo Middel

 

 

 

 

 

 

 

In navolging van de eerste theatervoorstelling in de Pit in 2017 van Mark van de Veerdonk hebben de Pit en E & E Support de handen ineengeslagen. Samen gaan zij jaarlijks een aantal theatervoorstellingen aan het Overloonse publiek en wijde omgeving presenteren onder de naam: De Pit Theater. Hierbij moet u denken aan familievoorstellingen, cabaret en muziektheater. Leuke, kleine en vooral betaalbare producties voor een brede doelgroep. De ticketprijs zal vooralsnog max. € 20,00 zijn en online te bestellen wanneer het u uitkomt en inclusief 1 consumptie. Tickets zijn vervolgens uit te printen maar ook toegankelijk via een handige app op uw smartphone.

Gezelligheid, gemak en een lekker avondje uit in eigen dorp of omgeving zijn de belangrijkste ingrediënten van iedere voorstelling.

  

Programma 2019/2020

 

Markpersfoto1  

Zaterdag 12 september 2020

'The Musical Night'

Hanneke Engels, Miriam Venema en Silencio Pinas

Aanvang: 20.00 uur

Prijs: €17,50 (incl 1 consumptie)

eventbrite tickets logo

Deze prachtige voorstelling hebben we helaas op 7 maart jl. halverwege moeten stoppen vanwege stemproblemen van één van de artiesten. Nu op herhaling voor de mensen die toen maar de helft hebben gezien, maar zeker ook voor nieuw publiek. Toen was iedereen het unaniem eens: "die tweede helft wil ik niet missen en dit moeten meer mensen zien". De voorstelling was alleen nog maar te bewonderen in Bemmel en Zwolle en zal nu dus nogmaals neerstrijken in Overloon. De voorstelling is niet te zien in andere nabij gelegen theaters. Daarmee presenteert De Pit Theater een unieke voorstelling!

Op zaterdag 12 september presenteert De Pit Theater opnieuw, “The Musical Night”. Een avondvullend programma met de mooiste en bekendste songs uit het rijke musicalrepertoire. Gebracht door Hanneke Engels (Soldaat van Oranje en Sister Act), Miriam Veneman (Soldaat van Oranje en Warhorse) en Silencio Pinas (The Lion King en West Side Story) en een 4-koppig combo. Deze 3 gerenommeerde musical-artiesten brengen een aaneenschakeling van prachtige ingetogen ballads tot spetterende meezingers, waarbij zij u tussen de songs door ook nog eens backstage meenemen en u een humoristische inkijk geven in het leven van een musical-artiest. Een afwisselende avond dus waarin musicalsongs in al hun puurheid gebracht worden. Ook al bent u geen fanatieke musical-fan, wij garanderen een mooie, muzikale en erg humoristische avond!

 

 

 

Zaterdag 21 november 2020

'De Duivelsbrug'

Mannen van Naam

Aanvang: 20.00 uur

Prijs: €17,50 (incl 1 consumptie)

eventbrite tickets logo

De MANNEN VAN NAAM brachten al vier succesvolle theaterprogramma’s op de planken en toerden onder meer met Sylvia Houtzager, bekend van Flairck. Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Maar net zo gemakkelijk zetten ze een opzwepende Keltische folkdeun in. Daarvoor brengen de mannen een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak.

Het Brabants Dagblad noemde hen ooit de Brabantse Crosby, Stills and Nash, maar de oplettende theaterbezoeker herkent ze als drie mede-oprichters van Pater Moeskroen.

Tussen de nummers door vertelt zanger/verteller Ton Smulders het verhaal van DE DUIVELSBRUG, muzikaal ondersteund door zijn kompanen Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven. Een spannende oude sage die nog steeds actueel blijkt te zijn. Die als spiegel dient: was alles wel zo anders vroeger? Gaat het nu beter of juist slechter met ons? En hoe staat het met ons morele kompas? Zal dat ons wel veilig over de Duivelsbrug leiden?

MANNEN VAN NAAM:         Ton Smulders, Ad Grooten, Wilbert van Duinhoven

REGIE:                             Dick Hauser

www.mannenvannaam.nl