Martijn van Vuuren zingt Hollandse Meesters

 

Zondag 31 maart vanaf 19.00 uur

Denk je aan Hollandse Meesters dan denk je aan Rembrandt van Rijn of Vincent van Gogh. Maar niet alleen in de schilderkunst kent Nederland grootse artiesten maar ook in de recente muziekgeschiedenis kent Nederland grote namen. Martijn van Vuuren zingt een mooie selectie van nummers van grote Nederlandstalige artiesten die inmiddels zijn overleden. Van Toon Hermans tot Wim Sonneveld, van Frans Halsema tot Ramses Shaffy en van Robert Long tot André Hazes en vele anderen. Luisterliedjes en meezingers, komische nummers en liedjes met een traan. Dit programma wordt op een luchtige en interactieve manier aan elkaar gepraat. (...en er mag meegezongen worden.)

Hou onze Facebook event pagina in de gaten voor de laatste veranderingen, hier kun je ook kaartjes bestellen.

 

facebook event

Geen facebook? Of direct kaartjes kopen?

Bestel hier je tickets!

 

eventbrite

 

MVVZHM Poster staand Groot

Mark van de Veerdonk verwacht in De Pit Theater

Geen Viking komt er aan!

Op zaterdag 9 november 2019. 

Markpersfoto1

 

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Wie de afgelopen jaren één of meerdere van zijn optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot, dringt de prangende vraag zich op: Wat sleept de Brabantse komiek nu weer het podium op? Van de Veerdonk zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking”.