De coronaperiode hebben we gelukkig achter ons gelaten en we zien dat het aantal reserveringen in De Pit weer toeneemt. Vooral de vaste gebruikers hebben al hun activiteiten weer opgepakt maar ook externen weten ons gemeenschapshuis te vinden wat natuurlijk goed nieuws is. Het is fijn om elkaar weer te kunnen ontmoeten in De Pit!

Als bestuur waren we al geruime tijd opzoek naar een nieuwe beheerder maar doordat corona onze plannen dwarsboomde hadden we de besloten de vacature on hold te zetten. In maart hebben we de vacature opnieuw uitgezet in de regionale weekbladen en naar aanleiding daarvan zijn we in gesprek gegaan met Kim de Bruijni.

Wij zijn dan ook erg blij dat we jullie kunnen melden dat we per 1-5-2022 Kim als nieuwe beheerder mogen verwelkomen. We wensen Kim dan ook veel succes toe als beheerder van De Pit.

Kim heeft onderstaande tekst opgesteld om zich aan Overloon voor te stellen.

Kim de Bruijni

 

Hallo inwoners van Overloon,

Graag stel ik mezelf aan jullie voor.
Mijn naam is Kim de Bruijni en ik ben, samen met mijn 2 honden, woonachtig in Sint Anthonis. Mijn oorspronkelijke roots liggen in Vierlingsbeek, waar ik 30 jaar met veel plezier heb gewoond.
Na ruim 19 jaar als leidinggevende bij Kruidvat te hebben gewerkt was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging “buiten de winkel” en zo kwam het dat ik 2 jaar geleden solliciteerde op de functie van Beheerder bij De Pit.
Helaas gooide corona, voor ieder van ons, roet in het eten en kwam alles stil te liggen tot voor kort. Ik werd benaderd om toch eens te komen praten. En zo geschiedde!

Na een aantal fijne gesprekken met het bestuur zijn we samen overeengekomen dat ik mezelf per 1 mei, vol trots, de nieuwe beheerder van De Pit mag noemen!
De komende tijd zal ik me veelal richten op het kennismaken met jullie, de mensen achter alle prachtige verenigingen en mooie initiatieven die Overloon rijk is, maar natuurlijk en bovenal ook met alle meer dan geweldige vrijwilligers van De Pit, waardoor alles mede-mogelijk is en wordt gemaakt.

Ik hoop jullie in de komende maanden beter te mogen leren kennen én weer te verwelkomen in ons prachtige gemeenschapshuis!

Tot dan!
Groet Kim